Uitwisseling & Terug

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Controleer dit zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u het (de) hoofdartikel (en) op maat heeft gecontroleerd. Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren we deze graag met inachtneming van dit retourbeleid. 365 dagen gratis retourneren. Retourneer alles, om welke reden dan ook, tot een jaar nadat u het hebt gekocht. We geven je een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

Retourbeleid

Als u uw bestelling geheel of gedeeltelijk wilt retourneren voor terugbetaling of omruiling, moet u ons binnen 14 dagen na de dag na levering van het artikel op de hoogte stellen. U kunt ons op de hoogte stellen door een retouraanvraag in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail.

Producten kunnen eenmaal gedragen niet worden geretourneerd.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling als artikelen aan ons worden geretourneerd die gebruikt of gewassen zijn, niet in de originele staat met intacte labels, met sporen of geuren (bijv. Parfum of sigarettenrook).

We vragen dat artikelen samen met de originele verpakking van de fabrikant worden geretourneerd, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen zoals de fabrikant het heeft bedoeld.

Bewaar een bewijs van verzending wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid voor het geval goederen tijdens het transport verloren gaan.

 

Restitutiebeleid

Voor retourverzoeken voor een hele bestelling of annuleringen die binnen 14 dagen na de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen we je betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan ​​als je een andere manier van levering hebt gekozen dan de goedkoopste door ons aangeboden standaard levering). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Bij deelbestelling retourverzoeken ontvangen binnen 14 dagen na de dag na levering zullen wij de bestelkosten vergoeden. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Retourverzoeken voor hele of gedeeltelijke bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering zijn ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Standaard verpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de ruilartikelen vervolgens aan ons worden geretourneerd voor terugbetaling, in welk geval ze van de terugbetaling worden afgetrokken. Expresverpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Om via deze website een retouraanvraag in te dienen, logt u in op uw account, gaat u naar ‘Voltooide bestellingen’, klikt u op ‘Artikelen retourneren’ naast de betreffende bestelling, vult u het formulier in en klikt u op ‘Retourverzoek indienen’. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen met uw ordernummer, wat u wilt retourneren en waarom u het wilt retourneren.

U ontvangt dan een e-mail met uw Retourverzoek-ID plus instructies over hoe u de artikelen naar ons kunt retourneren.

We zullen met u afspreken om het artikel terug te betalen, te vervangen of te ruilen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Stuur de geretourneerde artikelen zonder onnodige vertraging en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retouraanvraag doorgeeft aan ons terug. We raden u aan een aangetekende post of track en trace-methode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geplaatste waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het artikel acceptabel is voor retournering in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we je geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we je een e-mailbevestiging en wordt je terugbetaling binnen 7 dagen verwerkt.

Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld terug op uw creditcard of bankrekening heeft bijgeschreven zodra we uw terugbetaling hebben verwerkt.

Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het naar u terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.