Over ons

Sinds 1985 hebben de sneakers met de naam Michael Jordan en het wereldberoemde 'Jumpman'-silhouet de sneakercultuur helpen definiëren en vormgeven. Het begon met een standaard Nike high-top en evolueerde bij elke iteratie met gewaagde ontwerpen. Van grafische prints tot lakleer tot gevechtsvliegtuigen en Ferrari-geïnspireerde ontwerpen, Jordan sneakers overstijgen routinematig hun basketbalwortels door hun oorspronkelijke aanbod te vernieuwen met nieuwe looks en kleurenschema's om relevant te blijven voor elke nieuwe generatie.

Onze missie

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het menselijk potentieel te vergroten. Dat doen we door baanbrekende sportinnovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken, door een creatief en divers wereldwijd team op te bouwen en door een positieve impact te hebben in de gemeenschappen waarin we leven en werken.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen splinternieuw is.
We verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen namaakartikelen, kopieën, parallelimport, secondes of winkelvervuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle vaardigheidsniveaus willen helpen bij het bereiken van topprestaties met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom ons binnenkort weer bezoeken.
We zijn consumentgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om te voldoen aan de verwachtingen van de consument en deze de hoogste waarde te bieden.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.